Moes & Griet vof

Logo Moes&Griet“Met de hulp van Johan hebben we als onderneming nog beter inzicht gekregen in de verschillende processen”

Wij zijn distributeur voor de Benelux van het merk Uashmama®. Italiaanse producten gemaakt van wasbaar papier.

Omdat wij zowel aan B2B als aan consumenten verkopen via onze sites www.moesengriet.nl en www.uashmama.nl  is een accuraat voorraadbeheer erg belangrijk. Een goed inzicht in lopende inkooporders en de leveringen vanuit Italie is daarbij essentieel. Johan heeft in Exact Online verbeteringen voor ons aangebracht waardoor deze processen meer inzichtelijk zijn. Tevens heeft hij ons tools aangereikt om in de toekomst betere controle op het orderproces te krijgen.

Ook in onze boekhouding heeft Johan t.a.v. de  BTWaangifte  wat aanpassingen gedaan om er voor te zorgen dat wij dagelijks kunnen zien waar wij financieel staan.

Het is fijn om mensen zoals Johan te betrekken bij dit soort vraagstukken. Goed en actueel inzicht in het in- en verkoopproces en de daarbij behorende financiële consequenties  is voor iedere  ondernemer essentieel en een must voor een succesvolle toekomst.

Moes & Griet vof.